søndag 1. februar 2009

bla - bla - bla...



Her et et eksempel på hva jeg driver med i de sene vinterkvelder, nede i scrappehulen min i første etasje :0)

Kortet lagde jeg til 90-års dagen til sviger-morfar. Stemplet like godt innpakkingspapiret også. Ble fornøyd med resultatet. Noen stempler, litt glitter og - VIPS - så ble det et kort! :0)


Inspirasjon får jeg fra alle mulige steder. Ser et bilde, eller det jeg finner foran meg på pulten der og da. Har ikke scrappet så mye etter skisser, men finner mye inspirasjon i andres kreativitet.


Men jeg elsker å lære nye teknikker! Har nå en diger perm med teknikker som skal prøves ut. Fant et kjempeflott forum, http://www.splitcoaststampers.com/ Her finnes masse gode instruksjoner, gleder meg til å begynne på bunken! :0)http://inspirationaltechniquesandtutorials.blogspot.com/ er et annet sted jeg fant da jeg var ute og surfet. "Dad-can-do" http://www.dadcando.com/ er en annen side jeg stadig besøker. Ikke scrapperelatert, men små tips om leker og andre flotte ting man kan lage til barna. Og man MÅ ikke være pappa for å besøke siden :0)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er alltid koselig å høre fra andre. Dersom du legger igjen bloggadressen, så hopper jeg en tur innom til deg. Takk for titten! ;0)